Острови

Почивка на о-в Занзибар, Танзания
Маршрут:
София - Истанбул - Занзибар - Истанбул - София

Продължителност:
9 дни / 7 нощувки

Транспорт: Самолет

Дати на отпътуване:

от 1631 €
Програма
1 ден
Отпътуване от летище София в 16:00 ч. с авиокомпания "Turkish Airlines"  за Истанбул. Кацане на летището в Истанбул в 18:20 ч. Отпътуване от летището в Истанбул за Занзибар в 20:25ч.

2 ден
Пристигане в Занзибар в 03:50 ч. Трансфер до хотела. Ранно настаняване. Свободно време за плаж и развлечения. Вечеря. Нощувка.

3 ден - 8 ден
Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Обяд. Вечеря. Нощувка.

9 ден
Ранен трансфер до летището за полет до Истанбул в 04:45 ч. Кацане на летището в Истанбул в 13:45 ч. Отпътуване за София в 14:45 ч. Кацане на летище София в 15:05 ч.
ЦЕНАТА ВКЛЮЧВА:
  • Самолетен билет София - Истанбул - Занзибар - Истанбул - София с включени летищни такси на авиокомпания "Turkish Airlines";
  • Трансфер летище - хотел - летище;
  • 7 нощувки на база All в хотел "Dream of Zanzibar" ***** или подобен;
  • Застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" с асистанс и лимит на отговорност 30 000 EUR на застрахователна компания "Армеец".

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА:
  • Виза за Танзания - около 50 евро
  • Разходи от личен характер.
  • Застраховка "Отмяна на пътуване" (Препоръчваме Ви сключването на тази застраховка!)

ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ
  • Танзания: Няма медицински и здравни изисквания, свързани с пътуването. Препоръчва се имунизация срещу жълта треска.
  • Танзания: Българските граждани, пътуващи за страната, е необходимо да притежават валиден паспорт минимум 6 месеца след датата на влизане в страната и издадена виза, получена в дипломатическите и консулските представителства на страната в чужбина. Краткосрочната танзанийска виза е с валидност 90 дни от датата на издаване. При подаване на заявление за издаване на виза в посолството на Танзания в Берлин срокът за обработката на документите и издаването отнема 2 седмици. Цената на услугата е 50 евро. Експресни визи се издават в рамките на 24 часа на всеки работен ден, като цената е 70 евро. Заплащането е в брой или с чек (при чекове от български банки се начисляват 16 евро върху сумата). Заявлението за виза може да се подаде лично или с препоръчана поща, като в плика се поставя сумата, съответно чекът. Заявления за виза могат да бъдат сваляни от интернет страницата на посолството на Танзания в Берлин: https://www.tanzania-gov.de/ Съществува възможност и за подаване на заявление и получаване на виза на международните летища на Танзания (Дар ес Салаам, Килиманджаро и Занзибар). Необходима е поне 1 цветна снимка - паспортен формат.

Туроператорът е сключил застрахователен договор „Отговорност на туроператора“, № 0650000163/001 / 03.07.2018 г. със застрахователно дружество „ЗД Евроинс“ АД
Цени

Дата Двойна стая с отделни легла (не се гарантира) Двойна стая със спалня (не се гарантира)
11.11.2019 г. 1631 € 1631 €
01.12.2019 г. 1631 € 1631 €