ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ

Всичко за вашето пътуване с ТУРШАНС

Ние сме взискателни към продукта, който Ви предлагаме. Не бихме искали дребни недоразумения да провалят преживяванията Ви, а и високо ценим проявеното към нас доверие. Ето защо предлагаме набор от услуги, с които да улесним и доусъвървенстваме всяко ваше пътуване. Не се колебайте да ни попитате за тях, в случай, че вече не сме Ви информирали изчерпателно или не намирате по- долу търсената от Вас услуга.

  • ЗАСТРАХОВКИ - много е важно човек да не тръгва на път без резервен план, в случай, че се намира на чуждо място и се появят непредвидени обстоятелства. Ето защо ние ви предлагаме следните застраховки :

Отмяна на пътуването - в случай, че по спешност ви се наложи да отложите пътуването си, ще можете да си възстановите голяма част от направения предварително разход.

Медицинска застраховка - и най-здравия човек може да се нарани или да бъде застигнат от неблагоприятни условия на място. Не забравяйте да се застраховате в такъв случай.

Повече за застраховките можете да намерите в рубриката ни Как да се застраховам за моето пътуване?

  • ИЗГОТВЯНЕ НА ВИЗИ - не винаги е лесно да подготвиш сам визата си, да чакаш пред посолствата и накрая да се окажеш отхвърлен заради дребна подробност, на която не си обърнал внимание. Вече повече от 20 години ТУРШАНС поема процедурата по издаване на визи, като от Вас се иска само да предоставите точна, достоверна и подробна информация.

  • БИЛЕТИ ЗА КУЛТУРНИ СЪБИТИЯ - всеки има влечение към особено специален концерт или изява на любим изпълнител. С радост ще Ви съдействаме не само по отношение на организирането на вашето пътуване, но и с намирането на билет за събитие, което Ви интересува.

  • КВАЛИФИЦИРАНИ КОНСУЛТАЦИИ - опита натрупан през последните 26 години не е без значение. Нашият екип ще ви консултира по всякакви въпроси относно вашето пътуване - ние можем да Ви помогнем да се ориентирате в джунглата от оферти и да намерите най-доброто за целите на вашето пътуване. Ще ви покажем кои са най-добрите, и същевременно най-изгодните комбинации за Вас.

  • МАТЕРИАЛИ ЗА ДЕСТИНАЦИЯТА ВИ - разполагаме с не малко материали за почти всяка дестинация, която предлагаме. При нас имате възможност да получите или закупите карти и брошури, които ще Ви бъдат полезни преди и по време на заминаване.


Не се колебайте да ни потърсите, за да получите повече информация и цени на горе-посочените услуги, както и да заявите тези, които не отркихте до момента. Ще се радваме да ви съдействаме!